Tagliata di manzo

Tagliata di manzo recept voor 2 personen

Tagliata di manzo

Ik van NinaDinners post regelmatig foto’s van wat ik eet op Instagram en maak dan niet altijd foto’s met mijn camera. Vandaar deze naam Instagram recept: Tagliata di manzo. Dit is eigenlijk biefstuk in stukjes gesneden op z’n Italiaans met rucola en Parmezaanse kaas. Super lekker en simpel, eet er een pasta aglio e olio bij of een salade caprese en je maaltijd is compleet.

Mijn Tagliata di Manzo recept voor 2

Tagliata di manzo recept voor 2 personen

Bekijk hieronder het recept voor Tagliata di manzo voor 2 personen. Ik laat kort de ingrediënten zien. Daarna vertel ik je precies hoe je dit kunt maken!

Ingrediënten

  • 2 biefstukjes
  • zakje rucola
  • Parmezaanse kaas snippers
  • olijfolie
  • peper en zout

Bereiding

Bij dit gerecht is het het lekkerste als je de biefstukken nog aardig rood/medium bakt.

  1. Bak de biefstukken in olijfolie ongeveer 2 minuten aan elke kant.

    Laat ze daarna even rusten in aluminiumfolie.

  2. Leg de borden klaar met een beetje rucola erop.

  3. Haal de biefstukken uit de folie en snijd in plakjes

    Bestrooi met peper en zout

  4. Leg de plakjes biefstuk op de rucola

  5. Besprenkel met olijfolie

  6. Bestrooi met Parmezaanse kaas snippers

Eet smakelijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *