
Tagliata di manzo recept voor 2 personen

Ik van NinaDinners post regelmatig foto’s van wat ik eet op Instagram en maak dan niet altijd foto’s met mijn camera. Vandaar deze naam Instagram recept: Tagliata di manzo. Dit is eigenlijk biefstuk in stukjes gesneden op z’n Italiaans met rucola en Parmezaanse kaas. Super lekker en simpel, eet er een pasta aglio e olio bij of een salade caprese en je maaltijd is compleet.
Mijn Tagliata di Manzo recept voor 2

Bekijk hieronder het recept voor Tagliata di manzo voor 2 personen. Ik laat kort de ingrediënten zien. Daarna vertel ik je precies hoe je dit kunt maken!
Ingrediënten
- 2 biefstukjes
- zakje rucola
- Parmezaanse kaas snippers
- olijfolie
- peper en zout
Bereiding
Bij dit gerecht is het het lekkerste als je de biefstukken nog aardig rood/medium bakt.
- Bak de biefstukken in olijfolie ongeveer 2 minuten aan elke kant.
Laat ze daarna even rusten in aluminiumfolie.
- Leg de borden klaar met een beetje rucola erop.
- Haal de biefstukken uit de folie en snijd in plakjes
Bestrooi met peper en zout
- Leg de plakjes biefstuk op de rucola
- Besprenkel met olijfolie
- Bestrooi met Parmezaanse kaas snippers
Eet smakelijk!