Fuave ACS16K01 review

Fuave ACS16K01 review

Fuave ACS16K01 review

Van plan om de nieuwe Fuave ACS16K01 te kopen? Bekijk op deze pagina de review van deze Fuave. Zo weet je aan het einde van de pagina precies welke je wilt gaan kopen. En daarnaast is het handig om te weten wat je nog meer nodig hebt dan enkel dit apparaat.

Dit is de beste airco voor thuis, dus je weet zeker dat je hiermee goed uit de voeten kunt! In dit artikel lees je:

  • Welke functies deze Fuave ACS16K01 heeft
  • Hoe de Fuave ACS16K01 installeren
  • Waar op letten bij Fuave ACS16K01 kopen

Laten we beginnen. Alvast veel plezier met de draagbare airconditioner!

Welke functies heeft de Fuave ACS16K01?

functies van de Fuave op tafel uitgelegd

Deze Fuave ACS16K01 heeft een nachtmodus. Hiermee zorg je ervoor dat de mobiele airco een stuk minder herrie maakt in de nacht. Gecombineerd met de ingebouwde timer is dit een goed apparaat met een degelijke prijs.

Ook zit er een thermostaat functie op. Met deze functie kun je zelf instellen welke temperatuur deze Fuave moet hebben. Stel zelf de temperatuur in vanaf wel 16 graden. Zo blijft het in de zomer lekker koel in huis!

Ook zit er een afstandsbediening meegeleverd. Hiermee kun je de airco van afstand bedienen. Zo hoef je niet meer uit de bank te komen om jouw apparaat aan of uit te zetten.

Doordat er een ontvochtingingsfunctie op zit hoef je je ook geen zorgen meer te maken over de luchtvochtigheid in huis. Deze zorgt er namelijk voor dat een te klamme, benauwde lucht vervangen wordt door een schone lucht. Hierdoor zweet je een stuk minder!

Koelvermogen

Deze verrijdbare airco heeft een koelvermogen van 16.000 BTU. Hiermee kun je een kamer van 45 m2 koelen. Heb je een ruimte die wat minder goed is geïsoleerd? Dan is deze goed voor 29 m2. Nog steeds een grote ruimte!

Hij verplaatst 480m2 lucht per uur. Daarnast is het efficiéntie ratio 2,6. Zoals bij ze allemaal van Coolblue’s huismerk volgens MentiInformatiche.

Hoe de Fuave ACS16K01 installeren

De Fuave ACS16K01 installeren gaat eenvoudig. Je kunt dit apparaat neer zetten op de plek waar je ‘m wilt hebben. Vervolgens sluit je de raamafdichting airco set aan. Hierdoor komt er geen warme lucht meer van binnen naar buiten. Op deze manier profiteer je maximaal van de airco, want zo blijft de kamer lekker koel.

Vervolgens kun je de stekker in het stopcontact steken. De stekker is 1,5 meter lang. Zorg er dus voor dat er een stopcontact bij het raam of de deur in de buurt zit.

Wanneer je deze airco op wieltjes helemaal heb geïnstalleerd, kun je ‘m voor de eerste keer aanzetten. Dan kan het koelen beginnen! Stel de temperatuur in of kies een andere stand. Veel plezier!

Waar op letten bij Fuave ACS16K01 kopen?

Volgens De Zeeuwse Meisjes moet je opletten bij het kopen van de Fuave ACS16K01. Want als je deze mobiele airco koopt zit er een verlengde garantie bij. Hier hoef je zelf niets voor te doen. Het enige is door hem te kopen bij Coolblue.

Op het huismerk zit standaard 3 jaar fabrieksgarantie. Zo laat Coolblue zien dat ze voor de kwaliteit staan die je verwacht. Ook kun je hierdoor een jaar extra van jouw mobiele airco profiteren. Dat is toch lekker meegenomen bij een grote aankoop!

Prijs

De prijs van de Fuave ACS16K01 is op dit moment van schrijven 799,-. Prijzen zijn onder voorbehoud, want Coolblue kan de prijs altijd wijzigen. Bekijk de actuele prijs hier.

Veelgestelde vragen

Wat voor functies heeft de Fuave ACS16K01?

Er zitten verschillende belangrijke functies op. Bekijk hier welke precies.

Waar kun je de Fuave ACS16K01 kopen?

Hij is te koop bij één webwinkel. Bekijk hier welke.

Wat is de prijs van deze Fuave?

De prijs bekijk je simpel en snel op deze pagina.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *