Draagbare airconditioner kopen

Draagbare airconditioner kopen?

Draagbare airconditioner kopen

Draagbare airconditioner kopen? Met Nederland in een lange periode van quarantaine en het land verlangend naar de broodnodige zon, willen we allemaal onze huizen de komende maanden zo comfortabel mogelijk maken. Ook Ninadinners denkt hier zo over.

Als deze zomer zoiets als de vorige is, zal een verrijdbare airconditioner een beetje essentieel zijn om ons te helpen fris en onaangedaan te blijven. Of je slaap nu onmogelijk vindt bij warme benauwde temperaturen, of je kantoor een ondraaglijke sauna is geworden, je draagbare vriend zal warme zomerdagen veel draaglijker maken.

Maar mobiele airco’s zijn niet goedkoop. Een van de beste modellen kost je een paar honderd euro, maar dat is zeker de prijs die je moet betalen voor jouw comfort.

Draagbare airconditioners (PAC’s) zijn geclassificeerd in British Thermal Units (BTU). Een hoger BTU-nummer betekent dat een grotere kamer kan worden gekoeld, hoewel dit het apparaat ook groter, duurder en in sommige gevallen minder milieuvriendelijk maakt. Een 9.000 BTU- airco koelt bijvoorbeeld een kamer van 45 m2, dus het is de moeite waard om te controleren welke kamer u gaat koelen voordat u koopt.

Afgezien van stroom, moet je rekening houden met ruis. De meeste draagbare airconditioners variĆ«ren van 50-56 decibel – met 56 decibel gelijk aan achtergrondgeratel in een restaurant.

Beste draagbare airconditioner: Delonghi PAC EX100

beste draagbare airconditioner

De beste draagbare airconditioner van 2020 is de Delonghi PAC EX100. Het is de beste verkochte en best beoordeelde airco van 2020. Doordat klanten deze met de meeste hebben beoordeeld is dit de beste draagbare airconditioner van 2020.

“Het zijn goede compressorfabrikanten en de compressor is het hart van de unit”, zegt Wood. Kandola is het ermee eens dat “ze een goede kwaliteit voor hen hebben” en “een goede stijl”.

De PAC AN100 is meer dan alleen stijl en een indrukwekkende compressor. Het opvallende kenmerk is dat het zo stil is. Met slechts 49-53 decibel is het zeker niet stil, maar het is een van de stilste op de markt – wat tot uiting komt in de lovende recensies die je online door gebruikers ziet.

Er is een op afstand bedienbare ventilator en een slaapmodus voor een lager geluidsniveau, met indicatielampjes die je naar het ultieme klimaat kunnen leiden. Het is een vrij duur model, maar je krijgt veel ‘waar voor je geld’: dit krachtige apparaat heeft 10.000 BTU en kan dus een kamer van 100 kubieke meter koelen. Zelfs met zulke pk’s is het energiezuinig, met een rating van f A ++, waarmee het de eerste huishoudelijke eenheid in zijn klasse is die zo’n score behaalt.

Voor een review, over meer info, kijk op de website die ook ventilatoren aanbiedt.

Beste draagbare airco met WiFi: Moa A016C

draagbare airco met wifi

De beste draagbare airco met WiFi is de Moa A016C. Dit is de beste draagbare airco van 2020. Hiermee zorg je ervoor dat jouw kamer lekker wordt afgekoeld. Zonder dat je uit je bed of stoel hoeft te komen!

Want met een mobiele airco met WiFi kun je via een app de draagbare airco bedienen. Dit is de beste manier om jouw kamer te koelen op een simpele manier. En het mooie hieraan is: het is ook nog eens betaalbaar!

De prijs van de beste draagbare airconditioner met WiFi is erg laag. Voor nog geen 350 euro heb je al de beste airco met WiFi in huis. Zo bestuur je simpel via de eenvoudig te installeren app.

Meer weten? Bezoek dan bovenstaande blauwe link. Of kijk snel rond tussen de Dyson aircoolers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *