Drie lunch hotspots in Den Haag

geplaatst in: Hotspots | 1

Hallo allemaal, wat fijn dat je er nog bent 😉 Ik dacht laat ik het bloggen weer eens oppakken! Ik woon ondertussen alweer vier jaar in Den Haag en ga regelmatig ergens lekker lunchen, genoeg te vinden hier. Vandaag laat ik je drie lunch hotspots in Den Haag zien!

We starten met Club Vers vlakbij station Hollands spoor in Den Haag. Dit is echt een fantastisch tentje waar je de hele dag terecht kunt voor ontbijt, lunch, dinner of gewoon een drankje of koffie. Ik ben er nu een paar keer geweest en alles is heerlijk en zoals de naam al zegt vers! Hierboven zie je de spinazie wafel met gerookte zalm, echt zo lekker. Een aanrader en ook handig om nog even te gaan zitten als je daarna met de trein moet.

Laatst ging ik met een vriendin shoppen en lunchen en dat deden we bij Zebedeüs bij de grote kerk in Den Haag. Een super toffe plek qua inrichting en een lekkere kaart! Ik ging voor de boterhammen met lekker gekruide kip, avocado en rauwkost en het was heerlijk! Mijn vriendin koos voor de rivierkreeftkroketjes met rozemarijn mayonaise, uiteraard heb ik die ook geproefd en ze waren erg lekker! Je kunt hier ook dineren en de avondkaart ziet er ook goed uit.

Bij Foodzie ben ik nu alweer een aantal keer geweest en het is daar altijd lekker! Het broodje carpaccio is daar overheerlijk maar ook deze sandwich gerookte kip, avocado, wortel en Sriracha dressing was heerlijk! Mijn zus genoot van de soep van de dag, bloemkoolsoep met blauwe kaas stukjes en walnoten. Foodzie is altijd lekker en gezellig!

  1. Fred Stroo

    Heerlijk. We misten Nina’s smakelijke tips al. Fijn dat ze weer verschijnen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *