Clubsandwich met rosbief

geplaatst in: Recepten | 1

In het weekend maak ik vaak een extra lekker broodje voor manlief en mezelf, zoals deze clubsandwich met rosbief, truffelmayonaise en zongedroogde tomaatjes. Echt een clubsandwich om te smullen!

Voor 2 clubsandwiches

  • 6 boterhammen (ik had maisbrood)
  • truffelmayonaise (Jean Bâton)
  • 100 gram rosbief
  • 2 handjes rucola
  • 12 zongedroogde tomaatjes
  • 2 hard gekookte eieren
  • Parmezaanse kaas
  • peper en zout

Rooster alle boterhammen eerst. Leg twee boterhammen op een bord of plankje en besmeer royaal met truffelmayonaise. Verdeel hierover een handje rucola en op elke boterham de helft (- 1 plakje) van de rosbief. Bestrooi met een snufje peper en zout en een beetje geraspte Parmezaanse kaas of Parmezaanse kaas snippers. Druk hier vervolgens nog een geroosterde boterham op en besmeer deze ook met truffelmayo. Leg hier het laatste plakje rosbief op, op allebei 6 zongedroogde tomaatjes en het ei in plakjes. Druk de laatste boterhammen op de clubsandwiches en prik er twee stokjes in voordat je ze door midden snijdt, zo blijft alles goed zitten. Eet smakelijk!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *