Lunch: avocado-pancetta sandwich

geplaatst in: Recepten | 0

avocado-pancetta sandwich

Gisteren aten we voor de lunch een avocado-pancetta sandwich, super lekker om te maken! In het weekend maak ik vaak wat speciaals voor de lunch zoals een lekker broodje of een salade. Weer eens wat anders dan gewoon een boterham met kaas 🙂 Ik had een heel brood gekocht waar ik zelf twee dikke sneeën van heb gesneden.

Voor 2 personen:

  • 2 dikke boterhammen
  • 1 avocado
  • 2 eieren
  • 6 plakjes pancetta
  • scheutje citroensap
  • 1 theelepel mayonaise
  • 1/2 theelepel cayennepeper
  • peper en zout

Kook de eieren zoals je zelf lekker vind, ik doe zelf meestal halfzacht of hard. Prak de avocado met een vork en meng er de citroensap, mayonaise, cayennepeper en een snuf peper en zout door. Zo wordt het een lekker romig avocado smeersel. Bak de pancetta uit en laat even uitlekken op keukenrol. Pel de eieren en snijd in plakjes. Besmeer de dikke boterhammen met de avocado, leg daarbovenop de plakjes ei. Strooi er een snufje peper, zout en paprikapoeder op. Leg daarna op elke boterham 3 plakjes pancetta. Eet smakelijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *