Instagram recept: Tagliata di manzo

geplaatst in: Random | 0

Tagliata di manzo

Ik post regelmatig foto’s van wat ik eet op Instagram en maak dan niet altijd foto’s met mijn camera. Vandaar deze naam Instagram recept: Tagliata di manzo. Dit is eigenlijk biefstuk in stukjes gesneden op z’n Italiaans met rucola en Parmezaanse kaas. Super lekker en simpel, eet er een pasta aglio e olio bij of een salade caprese en je maaltijd is compleet.

Voor 2 personen:

  • 2 biefstukjes
  • zakje rucola
  • Parmezaanse kaas snippers
  • olijfolie
  • peper en zout

Bij dit gerecht is het het lekkerste als je de biefstukken nog aardig rood/medium bakt. Bak de biefstukken in olijfolie ongeveer 2 minuten aan elke kant. Laat ze daarna even rusten in aluminiumfolie. Leg ondertussen de borden klaar met een een beetje rucola erop. Haal de biefstukken uit de folie, snijd in plakjes en bestrooi met peper en zout. Leg de plakjes biefstuk op de rucola, besprenkel met olijfolie en bestrooi met Parmezaanse kaas snippers. Eet smakelijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *