Droomplek: Café de la Plage Arone

geplaatst in: Hotspots, Vakantie | 1

Soms kom je op een plek waar gewoon alles klopt, het uitzicht, het weer, het eten, de inrichting… Mijn droomplek is Café de La Plage Arone. Nu het weer herfstiger en kouder wordt, kijk ik nog graag terug naar mijn vakantiefoto’s van afgelopen zomer in Corsica. We zijn dit jaar voor de tweede keer gaan lunchen bij Café de la Plage op plage d’Arone. In 2011 waren we daar ook al geweest en dat was ontzettend goed bevallen. Het is een prachtige plek, direct aan het strand, gelijk ook één van de mooiste stranden waar we zijn geweest. En dan het eten, dat is daar fantastisch, het lekkerste eten van alle restaurants waar we tot nu toe zijn geweest in Corsica. Volgende keer als we naar Corsica gaan en we zitten weer in de buurt gaan we er zeker weten weer lunchen! Na de lunch kun je  trouwens zo het strand op rollen en lekker in de mooie blauwe zee gaan zwemmen, perfect toch?

Onderweg naar Café de la Plage

Strand

Tafels

Amuse

Hoofdgerecht risotto

Hoofdgerecht vlees

Hoofdgerecht tonijn

Tonijngerecht

Café

Dessert fruit

Tarte tatin met ijs

Tarte tatin

Zee

  1. fred stroo

    ik mocht erbij zijn afgelopen zomer. Een waar paradijsje voor fantastisch eten (ik had die prachtige gamba’s op de foto) en daarna een duik in de blauwe zee!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *