Japan inn Amsterdam

geplaatst in: Hotspots | 8

Japan inn Amsterdam sushi

Afgelopen vrijdag ging ik met vriendin E. gezellig een middagje shoppen in Amsterdam en daarna eten bij Japan inn. Wij zijn allebei gek op sushi, zij volgens mij nog meer dan ik, en we gaan dan ook vaker samen naar een sushi-tentje. Deze keer gingen we naar Japan inn en dat was een goed besluit!

Japan inn is een leuk Japans eethuisje, waar ze hele lekkere sushi, sashimi en yakitori serveren. Ze staan geloof ik zelfs bekend om hun yakitori (rechtsonder op foto) en wij probeerden dan ook de kip-variant. Deze was heel erg lekker en veel groter dan we gewend zijn. De sushi en de sashimi van St. Jakobsschelp (linksboven op de foto) was ook erg lekker! Ik zou bij Japan inn Amsterdam zeker weer gaan eten, lekkere sushi, aardige bediening en zeer betaalbaar!

Laat je niet afschrikken door de super toeristische buurt waar Japan inn gevestigd is. Het zit namelijk vlakbij het Leidseplein tussen de goedkope pizzeria’s en steakhouse restaurants. Toen we eenmaal binnen zaten hadden we al snel in de gaten dat het publiek bij Japan inn geen toeristen waren maar eerder Amsterdammers. Het is zeker een aanrader om even een hapje te gaan eten!

8 Responses

 1. Anouk

  De foto’s zien er uit om op te eten! Goede tip dankjewel. Wel jammer dat de kwaliteit voor jullie gevoel wat achteruit is gegaan.

  • Nina

   Ik zie nu dat het een beetje verwarrend klinkt maar Japan inn waren we voor de eerste keer. Die is dus niet achteruit gegaan haha, dat ging over onze oude sushitent. Heb het veranderd 🙂

 2. Flo

  Mmmm ziet er heerlijk uit! Wat hou ik toch veel van sushi, zou nu een heel schip opkunnen. Goede tip trouwens, daar kom ik vast nog wel een keer!

 3. Ciel

  Thx voor de tip!
  Als je ook houdt van echt Chinees eten en dimsummen dan is Oriental City in A’dam ook een aanrader. Komen ook veel Chinese mensen eten. Zegt altijd wel veel vind ik.

 4. Marielle

  Mijn laatste ontdekking op sushi gebied : restaurant Mitsukuni in de Reguliersdwarsstraat. Echt yummie !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *