Waar doe ik boodschappen?

geplaatst in: Hotspots | 3

Net zo als bijna iedereen ga ik natuurlijk voor de meeste boodschappen gewoon naar de supermarkt. Alleen sommige dingen kan je veel beter bij speciaalzaken kopen en daarom maak ik graag een ommetje in Hilversum.

  • Biologische slager Hilversum. Hier kom ik regelmatig om echt lekker en goed vlees te kopen.
  • Af en toe haal ik een lekker visje bij de viswinkel. Ik ga dan graag naar Visspecialist van Middellaar.
  • In dezelfde straat als de viswinkel zit een geweldige franse bakkerij: Le Fournil de Sébastien. Ze verkopen daar de heerlijkste stokbroden! Als je die hebt geproefd wil je geen stokbrood meer van de supermarkt! Ook andere dingen daar zijn lekker zoals croissants en brioche.
  • Ook in de Gijsbrecht van Amstelstraat zit delicatessenzaak Salsa Verde (voorheen René Pluijm delicatessen). Hier verkopen ze allerlei heerlijkheden zoals parmaham, buffelmozzarella, olijfolie en zelfs Corsicaanse worst!
  • Voor goede olijfolie is Het Olijvenhuis een aanrader. Hier verkopen ze allerlei olijfolie uit het vat. Ik heb onder andere heerlijke olijfolie gekocht daar, uit de streek Foggia.
  • Voor Aziatische kruiden en producten ga ik altijd naar Toko Mee Sin. Bij de toko zijn kruiden en andere producten vaak veel goedkoper dan in de supermarkt en ook nog eens lekkerder! Bij deze toko hebben ze bijvoorbeeld heerlijke zelfgemaakte kroepoek en spekkoek.

3 Antwoorden

  1. […] of peterselie ingooien. Garneer de soep met wat pancetta. Wij aten het met heerlijk stokbrood van Le fournil Sebastien, ook lekker is een (Corsicaans) kaasje […]

  2. […] aten we een frikandel speciaal, huh? Ja, maar wel van de biologische slager! Ik weet nog vroeger bij mijn ouders, daar aten we ook wel eens frikandellen die zelf waren gemaakt […]

  3. […] Een o zo simpel, maar geweldig voorgerecht! Wij eten er altijd een stokbroodje bij, natuurlijk van Le fournil Sebastien. Wat we erna nog eten verschilt, meestal een simpel pastaatje zoals […]

Laat een reactie achter